Apteekkimme

Tervetuloa sujuvan palvelun apteekkiin! Haminan 3.Itäväylän apteekki sijaitsee Itäväylän kauppakeskuksessa Helsingintien varrella. Itäväylässä sinua palvelee lähes 40 liikettä. Meille on helppo tulla, autolla pääsee aivan apteekin oven eteen. Parkkitilaa on runsaasti ja paikoitus on maksutonta.

Apteekkimme on Suomen Apteekkariliiton jäsenapteekki. Me emme kuulu mihinkään valtakunnalliseen apteekkiketjuun. Apteekkimme tarjoaa asiantuntevaa apua ja neuvoja kaikissa lääkkeenkäyttöön liittyvissä asioissa.

Aukioloajat

Ma-Pe: klo 08.30 - 18.00
La: klo 09.00 - 14.00
Su: Suljettu

Yhteystiedot

Puhelin:
05 345 5120
050-555 2605

Fax
05 345 2121

Sähköposti
hamina.itavayla@apteekit.net
apteekkari: ml.levanen@apteekit.net

Vastaamme sähköpostiisi mahdollisimman pian sen vastaanotettuamme.

Kanta-asiakkuus

Voit täyttää lomakkeen apteekissamme, jolloin annat luvan henkilötietojesi tallentamiseen kanta-asiakasrekisteriin. Kanta-asiakkaan etuja ovat muun muassa etukupongit sekä kuukausittain vaihtuvat tarjoukset. Kanta-asiakkaan lääkkeiden haitta- ja yhteisvaikutusten seuraaminen on helpompaa, samoin kuin kattosumman kertymisen seuraaminen ja lisäkorvauslaskutuksen hoitaminen. Kela-kortti toimii kanta-asiakaskorttinamme.

Kuluttajansuojalaki

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan http://kuluttajariita.fi/fi/ ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan http://www.kkv.fi/Tietoa-KKVsta/asiointi/kuluttajaneuvonta/