Apteekkikosmetiikka

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat apteekkikosmetiikkasarjat:

Aco, Avene, Favora, Sebamed, Urtekram ECO Morning Haze, Vichy ja Elivo.

Aco on ruotsalainen apteekkisarja, joka on hinta-laatusuhteeltaan oiva valinta kasvojen ihonhoitoon. Sarjassa on hyviä tuotteita myös jalkojen hoitoon, päänahan ongelmiin ja intiimihygieniaan.

Avene-sarja sopii kaikille, mutta erityisesti herkkäihoisille. Sarjasta löytyvät omat laadukkaat tuotteet niin kuivalle, rasvaiselle kuin couperosa-ihollekin. Avene-tuotteet sisältävät runsasmineraalista ja silikaattipitoisuudeltaan rikasta lähdevettä, jolla on itsessään jo ihoa hoitava ominaisuus.

Apteekista on saatavissa näytepakkauksia, joilla voit varmistaa tuoteen sopivuuden itsellesi.

Favora on kehitetty 20-45-vuotiaille herkkäihoisille. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset ja sisältävät tarkkaan valittuja ainesosia, joita iho tarvitsee voidakseen hyvin. Hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Sebamedin ihonhoitosarja ylläpitää herkän ihon hyvinvointia ja tervettä tasapainoa. Sebamed-sarjan pH 5.5 on ihoystävällinen. Sarja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa huomioiden erilaisten ihotyyppien tarpeet. Näin tuotteet ovat dermatologisesti ja/tai kliinisesti testattuja. Myös ympäristöystävällisyys on huomioitu tuotekehityksessä.

Vichy luo innovaatioita. Vichy-tuotteet on kehitetty herkälle iholle yhteistyössä ihotautilääkäreiden, lääkäreiden, ravitsemusterapeuttien, biologien ja apteekkarien kanssa. Tuotteiden testaukseen osallistuu joka vuosi 5 000 ihmistä lääkäreiden valvonnassa.

Elivo on kotimainen hyvinvointituoteperhe, joka on kehitetty eri alojen asiantuntijoiden kanssa huomioiden suomalaisten kuluttajien tarpeet.

Valikoimissamme on myös Urtekram Morning Haze- sarja, josta löydät edulliset luomukosmetiikkatuotteet ihon ja hiusten hoitoon.

Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia kosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon.